Miért velünk?

Digitális Plakát
Digital Signage

Mi is az a Digital Signage?

Digitális információ- és tartalomszolgáltató rendszer, amely dinamikus mozgóképeket és szöveges információkat, rövidfilmeket, animációkat, ezek kombinációit jeleníti meg professzionális, hálózatba kötött LCD, PLAZMA, LED kijelzőkön. A modern reklámtechnikák, mint a DS lehetővé teszik, hogy a célzott és dinamikus reklámüzeneteket az eladás helyén (POS) vagy a célcsoport elérési helyén (POI) juttassuk célba.

Ellentétben a televíziós reklámokkal, melyeket széles körben közvetítenek mindenkinek a saját otthonukban, a Digital Signage közvetlen a vásárlás helyén szólítja meg az ügyfeleket, ezzel sokkal inkább segít létrehozni egy jobb vásárlási élményt a fogyasztók számára.

Digital Signage vásárlóknak, ügyfeleknek

A felmérések szerint, a megkérdezett vásárlók több mint a fele jobban emlékszik egy adott termékre, információra, melyet Digital Signage eszközökön látott és ezzel együtt a vásárlási élmény is növekedett, legyen az akár boltban, kórházban, reptéren, bevásárlóközpontban. A Digital Signage segítségével a közölni kívánt információra dupla annyian emlékeznek, mint bármely más marketing eszköz használatával. A jó helyen és jó időben elhelyezett Digitális Plakáttal a vásárlók, ügyfelek jobban értékelik a kapott információt és a vállalkozások szívesen bocsátják klienseik részére.

Digitális rendszerünk legfőbb tulajdonságai:

  • Valós idejű reklám és információ egyszerre
  • Korlátlan mennyiségű multimédiás tartalom megjelenítése
  • A potenciális vevőre koncentrál
  • Nem az agresszív, hanem az "intelligens" marketinget képviseli
  • A legdinamikusabban fejlődő marketing eszköz
  • Mindenki számára megfizethető

Legyen szó akár kis vagy nagy vállalatról, a mi cégünk digitális marketing megoldásokat kínál Önnek a pénztárcájához igazítva. A Cloud rendszernek köszönhetően, csak egy monitorral, egy beépített lejátszóval és internet kapcsolattal, Ön bárhol, bármikor közölheti információit, árairól, ajánlatairól, akcióiról. Bármilyen tartalom megjeleníthető, legyen szó akár reklámfilmekről, képekről, zenéről.

Cloud rendszer

Az Ön digitális marketing kampányának elkészítése nagyon egyszerű, csak egy elképzelés kell a megjeleníteni kívánt tartalomról, mely pár lépésben elkészül és már a megvalósított reklámanyag jelenik meg a Digitális Plakátján. Az elkészült reklámanyagok tetszés szerint változtathatóak az Ön és vásárlói igényei szerint.

Digitális Plakát

Megállít, szórakoztat, kiemelkedik a reklámdönpingből és a vásárlásra ösztönöz. A folyamatosan változó, színes képek, filmek, animációk biztosan kitűnnek a nyomtatott statikus plakátok tengeréből.

Digitális Plakát

A Digitális Plakát egy nagyteljesítményű LCD monitorból és egy speciális nagyteljesítményű beépített mini PC, valamint multimédiás kártyaolvasóból álló komplex beltéri reklámeszköz.